Home On The Range (3 januari 2016)

Minus 9 och ganska vindstilla tidigare i kväll, kändes inte alls särskilt kallt, nu blåser det mera och vindfaktorn gör att det upplevs som -22. Måste säga att jag känner mig väldigt tillfreds med livet. Det är viktigt för mig att ha ett hem där jag trivs och känner mig trygg, då är det lyckoframkallande att komma hem och se att det lyser där inne. Och det är varmt. Det har säkert att göra med att jag inte varit trygg på alla platser där jag bott, och även att jag vet att även jag hade kunnat vara hemlös, om inte tillfälligheter spelat in? eller snarare, om jag inte hade haft så lätt att föra mig i alla möjliga sammanhang, och att föra min egen talan. Det är något att vara tacksam över och det är jag också varje dag.

En bild från ett annat tillfälle då det verkligen var busväder och jag bokstavligen stormtrivdes, dock var jag glad att jag slapp ligga efter vägen och köra bil:

20160206

Anna-Karin
Anna-Karin Granbergs blogg