Parkour-katten på nya äventyr!

Idag var vi vid fiskeläget i slutet av Övägen och åter visade hon sig på styva linan! Jag har också upptäckt att hon älskar att springa, inte bara jogga utan fara fram i full kareta, och jag hänger med så gott jag kan, kort och knubbig som jag är. Folk tittar ut genom sina fönster och ser väldigt glada ut när vi kommer farande men vi bjuder gärna på ett skratt. Och så har vi mött en grupp förskolebarn och några av flickorna frågade om de fick klappa Zelda. Hon är verkligen fantastisk med barn. Vi fortsätter med en promenad per dag, så får vi också se huru hösten fortskrider. Känns som hon börjar vara helt återställd efter kastrationen. Men när det blir riktigt kallt undrar jag om hon kan gå ut endast iklädd sin egen päls eller om vi måste skaffa en overall åt henne, och det blir inte några 2-3-timmarsrundor utan kanske två kortare. Och fötterna? Fyra Ess Hundsalva är ett måste på trampdynorna men ändå, barfota i 25 minus? Jag är bedrövligt oerfaren, mina tidigare katter har alla varit innekatter. Men Zelda går bättre i koppel än nån av mina hundar gjorde. 😀parkour20161010a parkour20161010b parkour20161010c parkour20161010d parkour20161010e

 

Anna-Karin
Anna-Karin Granbergs blogg