Parkour-katten!

En dag när vi gick förbi en gård fick hon plötsligt svans som en flaskborste, strax började en hund skälla och jag såg att det var en jämthund men hen var på löplina. Jag vet inte riktigt vad hon har för relation till hundar, verkar inte som hon älskar dem precis, men hon verkar inte haft mycket kontakt med dem, det kanske skulle gå jättebra om det kom en liten jycke hit på fika, vem vet? ”Nu går vi förbi, den är inte farlig”, sa jag, så gick vi förbi. Sen ville hon vända och gå förbi en gång till, och då var svansen alldeles slät och stod rakt upp. Det var nästan som hon ville visa hunden att hon minsann inte var rädd för hen utan gick förbi hens gård så ofta hon ville.

Sen har jag upptäckt att hon gör sin egen improviserade form av parkour, men inte för godis för det har vi aldrig med oss, utan jag tror bara hon gillar att komma högre upp.

parkour20161009a parkour20161009b parkour20161009c

Anna-Karin
Anna-Karin Granbergs blogg